Kolfiberförstärkning

Kolfiberförstärkning

CFRP används för pålitliga och högpresterande strukturella förstärkningssystem. CFRP-baserade lösningar består av CFRP-plattor och stavar, plus strukturella epoxihartsbaserade lim. Dessa system används i stor utsträckning för böjförstärkning av dynamiskt och statiskt belastade byggnader och andra strukturer såsom broar, balkar, tak och väggar, vilket ger enastående långtidshållbarhet i drift.

Användningsområde: CFRP används i många industrier, inom konstruktion används det för att förstärka betong- och stålkonstruktioner.

Fördelar: CFRP har flera fördelar jämfört med andra material. Den är lätt och lätt att arbeta med. Den är också stark och styv, vilket gör den idealisk för applikationer där hög hållfasthet krävs. Den är korrosionsbeständig, vilket förlänger dess livslängd, och den kan enkelt formas till komplexa former.

Behöver du service för förstärkning av kolfiber?

Contact us today to request a free consultation. Whether you’re certaiKontakta oss idag för att begära en kostnadsfri konsultation.Oavsett om du är säker på ett bosättningsproblem eller behöver expertråd,finns vi här för att hjälpa dig.n about a settlement problem or need expert advice, we’re here to help.