Epoxiinjektion

Epoxiinjektion

Epoxiinjektion är processen att injicera ett epoxiharts i sprickor för att i huvudsak limma tillbaka betongen till sitt ursprungliga tillstånd. Det är ett ekonomiskt sätt att återställa spruckna betongplattor och väggar till sin ursprungliga strukturella design. Det rekommenderas att fastställa den ursprungliga orsaken till sprickan och att åtgärda problemet före injektion för att få en långvarig reparation.

Epoxiinjektion: fördelar och tillämpningar
Epoxiinjektion är en icke-invasiv, grundlig och permanent reparationsprocess. Dessutom är epoxi ett starkare material än betong och är mer kostnadseffektivt än att ersätta betongen. Utöver det är epoxi lämpad för att reparera de flesta vanliga konstruktionselement. Urvalet av applikationer inkluderar betongstödpelare, betongplattor, grundmurar med mera. Epoxiinjektion ger både en fullständig strukturell reparation och håller oönskad fukt ute.

Behöver du epoxiinsprutningsservice?

Kontakta oss idag för att begära en kostnadsfri konsultation. Oavsett om du är säker på ett bosättningsproblem eller behöver expertråd, finns vi här för att hjälpa dig.